Tip: je kunt een andere speltak kiezen in bovenstaand menu.


Speltaknieuws

Welkom op het leukste gedeelte van Arida! Mijn naam is Stuiter, ik woon in Hotsjietonia en ik zal je iets vertellen over de Bevers.

Programma
Onze opkomsten vinden bijna elke zaterdag van 10:00 t/m 12:00 uur plaats in blokhut "De Pionier". Tijdens vakantieweken gaat de opkomst meestal alleen het eerste weekend door. Ons programma is echter erg gevarieerd. Soms hebben wij daarom speciale opkomsten op andere tijden of op een andere locatie. Houd daarom altijd het programma in de gaten! Je vindt dit programma aan de linkerkant.

Proefopkomst
Als je nog geen lid bent van onze groep, dan kun je vrijblijvend drie keer komen kijken. Daarna geven wij je een inschrijfformulier mee. Vriendjes of vriendinnetjes kunnen op deze manier dus ook een keer komen kijken! Wel willen we dit graag vooraf weten.

Contactgegevens
Je kunt ons altijd bereiken via het mailadres bevers@drariens.nl. Je kunt dit adres bijvoorbeeld gebruiken om een afmelding voor een opkomst door te geven. Wil je ons op een andere manier benaderen of zoek je een groepsdres, bekijk dan de adreslijst!

Nieuwsbrieven
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief per e-mail. Wij gebruiken hiervoor het e-mailadres dat in het landelijke administratiesysteem SOL staat. Ontvang je nooit mail van ons? Controleer dan of je mailadres goed is ingevuld! Je kunt al je gegevens zelf wijzigen op http://sol.scouting.nl/. Mocht dit niet lukken, dan kun je het altijd aan ons vragen.

Bestanden
Vaak mailen wij nieuws over opkomsten, maar voor écht belangrijk nieuws maken wij een nieuwsbrief. Je vindt deze brieven (en andere belangrijke documenten) aan de rechterkant.

ScoutFit
Als geïnstalleerd Bever hoor je er helemaal bij! Maar wat moet je doen met al die insignes? In het plaatje hieronder zie je waar alles hoort te zitten op je Scoutfit. Ben je nog niet geïnstalleerd? Wij installeren een tot twee keer per jaar. Als het eenmaal zover is, dan regelen wij de das en de insignes, het ScoutFit zelf kun je bestellen op http://www.scoutshop.nl/


  Je bent actief onder account bevers! Je rechtenniveau is Bezoeker.

Houd je e-maildres en andere persoonlijke gegevens actueel in het ledenadministratiesysteem van Scouting Nederland!
Je speltak gebruikt deze gegevens om je te informeren over de opkomsten of om contact op te nemen wanneer dit noodzakelijk is.

Je gegevens aanpassen

ARIDA - © 2024 Bart Steens.