Huurinformatie

Ons clubhuis “de Pionier” is te huur! Op tijden dat er geen scoutingopkomsten zijn (dus niet van vrijdagavond 19.00 uur tot zaterdagavond 19.00 uur) kan het gebouw gehuurd worden. 

Over het clubhuis
Bent u op zoek naar een gebouw voor een evenement of zomerkamp? Ons moderne clubhuis is voorzien van internet, water, elektriciteit, gas, 2 toiletten en 2 douches. Het gebouw biedt onderdak aan maximaal 40 personen. 

Wie kan het clubhuis huren?
Het clubhuis wordt verhuurd aan scoutinggroepen, scholen, verenigingen en soortgelijke instellingen. Het wordt niet verhuurd voor feesten of partijen en niet tijdens eigen opkomsten.

Wanneer is het clubhuis beschikbaar?
In de groepskalender kunt u zien wanneer het clubhuis vrij of bezet is.

Keukeninventaris
Als huurder kunt u gebruik maken van de ingerichte keuken. De keukeninventaris kunt u hier inzien.

Tarieven
De blokhut kan gehuurd worden per dagdeel (ochtend, middag of avond). Indien een of meerdere dagdelen gehuurd worden, geldt het tarief van €30,- per dagdeel. 

De tarieven voor verhuur voor weekend- en zomerkampen zijn € 5,- per persoon per nacht met een minimum van € 100,- per nacht. Bij verhuur van 3 nachten of meer, worden kosten gerekend voor het gebruik van de container. De kosten zijn € 10,- per nacht met een minimum van € 30,- per boeking. 

De borg bedraagt € 120,- per boeking. 

Gas, water, licht
In de verhuurtarieven is het normale gebruik van gas, water en licht opgenomen. Indien u meer verbruikt, rekenen wij het meerverbruik af tegen de actuele tarieven op het moment van verhuur. Dit meerverbruik wordt verrekend met de borg.

Alcohol en roken
Het is niet toegestaan om alcohol in de blokhut te bewaren of te drinken. Eventuele boetes vanwege het overtreden van deze regel komen voor rekening van de huurder. Het is ook niet toegestaan om in de blokhut te roken.

Meer Informatie en contact:
Voor vragen of meer informatie kunt u uitsluitend per e-mail contact opnemen met: verhuur@drariens.nl. Dit kan ook via de pagina “Contact” of via het formulier.