Bevers (6-7 jaar)

Elke zaterdagmiddag van 13:30 uur tot 16:00 uur zijn de bevers van de Dr. Ariensgroep in onze blokhut te vinden. Tijdens deze opkomst gaan we met de bevers op bezoek in het dorp Hotsjietonia. Hier wonen Rozemarijn, profossor Plof, Bas Bos en Rebbel, Noa, Keet en Fleur Kleur, Stanley Stekker, Sterre en Steven Stroom. Zij vertegenwoordigen allemaal een activiteitengebied. Bij Keet en Fleur Kleur kun je bijvoorbeeld schilderen en knutselen. In het huis van Rozemarijn en Professor Plof kun je leren om koekjes te bakken en expirimenteren en bij Bas Bos en Rebbel ga je buiten spelen en leer je van alles over planten en dieren. Als je meer wil weten over het dorp Hotsjietonia en wie er allemaal wonen kijk dan op www.scouting.nl/bevers

Samen spelen vinden wij bij de bevers erg belangrijk. Om ook eens met andere bevers te spelen, gaan we elk jaar met z’n allen naar de beverdoedag. Daar komen bevers uit de hele regio samen. Ook gaan we elk jaar een weekend op kamp in onze eigen blokhut.
Lijkt het je leuk om een keertje bij ons te komen spelen? Laat je papa of mama dan dit fomulier invullen en dan zien we je vast snel!