Scouting Dr. Ariëns 50 jaar!

      1 reactie op Scouting Dr. Ariëns 50 jaar!

Op 1 september 2012 bestaat onze scoutinggroep precies 50 jaar! Dit jubileum wordt gevierd met een fantastische feestdag in het Mheenpark.

We zijn druk bezig om van de dag, die voor kinderen uit de buurt en scoutinggroepen vrij toegankelijk zal zijn, een succes te maken! Naast allerlei leuke attracties (waaronder een groot springkussen en een stormbaan), het nodige vermaak en eten en drinken zal er op de feestdag genoeg gelegenheid zijn om deel te nemen aan échte scoutingactiviteiten, zoals het afleggen van een touwbrugparcours of het bakken van lekker verse broodjes boven een kampvuur. Het feest vindt plaats tussen 10:30 uur en 15:00 uur in het Mheenpark, aangrenzend aan De Pionier.

Voor iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt, vindt er op dezelfde dag van 19:00 uur tot 20:30 uur een receptie plaats bij het clubhuis, waar u ongetwijfeld veel oude bekenden zult terugvinden!. Onder het genot van een hapje en drankje kan men bijpraten, herinneringen aan vroeger ophalen en samen met de club het jubileum vieren.

De scoutinggroep is op zoek naar foto’s uit haar scoutingverleden. Heeft u deze in uw bezit, dan kun u deze sturen naar het jubileumteam. Het e-mailadres is jubileum@drariens.nl. Scoutinggroepen kunnen ook via dit e-mailadres hun aanwezigheid kenbaar maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persbericht Wijkraad Zevenhuizen

Persbericht Scouting regio Rondom de IJssel

1 gedachte over “Scouting Dr. Ariëns 50 jaar!

  1. pieter

    Yes!!! Iedereen is welkom op de speldag (10.30 tot 15.00 uur) en de receptie (19.00 tot 20.30 uur) in en rond de Pionier!!!

Gesloten voor reacties.